خانه   /   مقالات   /   آشنایی با انواع زبان های برنامه نویسی وب سایت
radasa 2022-11-30 169view 0 comment

آشنایی با انواع زبان های برنامه نویسی وب سایت

گسترش اینترنت باعث شده تا بسیاری از افراد به دنبال داشتن یک سایت باشند. همین مورد سبب شده تا شغل برنامه نویسی این روزها رونق زیادی را داشته باشد. اگر قصد دارید یک سایت طراحی کنید نیاز است با انواع زبان های برنامه نویسی وب سایت آشنا باشید و از بین آن ها متناسب با نیاز خود بهترین گزینه را انتخاب کنید.با آسابرند همراه باشید.

برنامه نویسی، شغل برتر جامعه

قبل از این که بخواهیم در مورد انواع زبان های برنامه نویسی وب سایت صحبت کنیم، نیاز است تا در خصوص سایت توضیحاتی کلی را ارائه دهیم. به صورت کلی سایت به دو صورت کد نویسی شده و یا سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس طراحی می شود. معمولا عملکردی که سایت های کد نویسی شده دارند، باعث شده تا افراد تمایل زیادی به طراحی این نوع سایت ها را داشته باشند. شاید برایتان این سوال به وجود آید که چه تفاوتی بین انواع زبان های برنامه نویسی وب سایت وجود دارد؟ در پاسخ باید بگوییم هدف تمامی زبان های برنامه نویسی طراحی یک وب سایت حرفه ای است. با گذر زمان زبان های برنامه نویسی نیز تکامل پیدا کردند. در ادامه این مقاله قصد داریم در مورد انواع زبان های برنامه نویسی وب سایت توضیحاتی را ارائه دهیم.

انواع زبان های برنامه نویسی وب سایت

زبان های برنامه نویسی که برای طراحی یک سایت می توان از آن ها استفاده کرد، به دو دسته زبان های بک اند و فرانت اند تقسیم می شوند. نقشی که قسمت بک اند در سایت ایفا می کند، ارتباط بین طراح سایت با سرور است. در قسمت بک اند طراح سایت باید به درخواست هایی که از سمت سرور می آید پاسخ دهد. مدیریت درخواست های سرور کاری حساس است و برنامه نویس باید به کاری که قرار است انجام دهد، تسلط کاملی را داشته باشد. در نقطه مقابل قسمت فرانت اند قرار دارد. منظور از قسمت فرانت اند همان ظاهر سایت است که کاربران مختلف آن را می بینند. شاید برایتان جالب باشد بدانید که برای طراحی هر کدام از این دو قسمت یک زبان برنامه نویسی مخصوص وجود دارد. البته چند زبان برنامه نویسی وب سایت وجود دارد که می توان برای طراحی هر دو قسمت سایت یعنی بک اند و فرانت اند از آن ها استفاده کرد.

زبان های برنامه نویسی که برای طراحی بک اند از آن ها استفاده می شود؟

برای طراحی قسمت بک اند سایت می توان از زبان های برنامه نویسی متفاوتی استفاده کرد. این که انتخاب شما برای طراحی قسمت بک اند سایت کدام زبان باشد، امری دلخواه و البته تخصصی است. پیشنهاد می کنیم اگر در این زمینه تخصص و اطلاعاتی را ندارید، حتما با یک برنامه نویس ماهر در این خصوص مشورت داشته باشید. بسیاری از افراد بدون داشتن اطلاعات لازم و کافی در این خصوص اظهار نظر می کنند. انواع زبان های برنامه نویسی وب سایت که می توان از آن ها برای طراحی قسمت بک اند سایت استفاده کرد عبارتند از:
  • زبان برنامه نویسی جاوا
  • زبان برنامه نویسی PHP
  • زبان برنامه نویسی پایتون
  • زبان برنامه نویسی روبی

در طراحی چه سایت هایی می توان از جاوا استفاده کرد؟

جاوا یکی از زبان های برنامه نویس محبوب دنیاست که این روزها برای طراحی سایت های مختلفی از آن استفاده می شود. در حال حاضر زبان برتر و اول برنامه نویسی دنیا را می توان زبان جاوا دانست. معمولا از این زبان برای طراحی بازی های کامپیوتری، طراحی برنامه های تلفن همراه، طراحی انواع وب سایت، دستگاه های کارتخوان و… استفاده می شود. از مهم ترین مزیتی که زبان برنامه نویسی جاوا دارد در این است که می توان کدهای آن را بر روی هر دستگاهی اجرا کرد و هیچ محدودیتی در استفاده از آن وجود ندارد. اگر به دنبال یادگیری زبان های برنامه نویسی هستید تا بتوانید از طریق آن کسب درآمد کنید، یادگیری این زبان می تواند یک گزینه بسیار مناسب برای شما باشد. البته به یاد داشته باشید یادگیری این زبان برنامه نویسی در ابتدا کمی سخت است و نیاز است تا شما با پیش نیازهای این زبان برنامه نویسی آشنا باشید.

چه زمانی از زبان PHP می توان استفاده کرد؟

یکی دیگر از زبان های برنامه نویسی وب سایت را می توان زبان PHP دانست. تقریبا 97 درصد وب سایت های فعال و غیر فعال دنیا با استفاده از این زبان برنامه نویسی نوشته شده اند. از این زبان برنامه نویسی پر طرفدار در سال 1995 رونمایی شد. در ابتدا این زمان برنامه نویسی ابزارهای کمی را در اختیار توسعه دهندگان خود قرار می داد. به مرور زمان این ابزارها تکامل یافتند، به گونه ای که در حال حاضر برنامه نویسان می توانند از ابزارهای مختلفی که این برنامه در اختیارشان قرار داده است برای توسعه وب سایت خود استفاده کنند.

پایتون، زبان برتر دنیا در سال 2030

یکی دیگر از زبان های برنامه نویسی پر طرفدار در دنیا در حوزه بک اند را می توان زبان پایتون دانست. یکی از مزیت هایی که زبان پایتون دارد در این است توانایی پردازی تصویر، متن، ویدیو و… را بدون هیچ محدودیتی در هر سیستم عاملی دارد. در حال حاضر زبان پایتون زبان برنامه نویسی دوم دنیاست اما طبق پیش بینی های صورت گرفته زبان پایتون در سال 2030 جای جاوا را در صدر فهرست زبان های برنامه نویسی بک اند خواهد گرفت. اگر برای اولین بار قصد دارید تا شروع به یادگیری زبان های برنامه نویسی نمایید، این زبان می تواند یک انتخاب عالی برای شما باشد چرا که دستورهای آن بسیار شبیه به زبان انگلیسی است و نسبت به سایر زبان های برنامه نویسی می توان آن را سریع تر فرا گرفت.

زبان برنامه نویسی روبی

روبی یکی از زبان های برنامه نویسی شی گراست. این زبان برنامه نویسی در سال 1995 توسط شخصی به نام متز طراحی شد. آقای متز این زبان برنامه نویسی را به گونه ای طراحی کرده است که افراد مبتدی و ناآشنا با زبان های برنامه نویسی توانایی کار کردن با این برنامه را داشته باشند. از سوی دیگر نیز این زبان برنامه نویسی به قدری حرفه ای طراحی شده است که تمامی ابزارهای مورد نیاز برای برنامه نویسان ماهر را فراهم کرده است تا بتوانند به تمامی نیازهای خود برسند.

زبان های برنامه نویسی فرانت اند

همان طور که در قسمت قبلی مقاله به آن اشاره شد، برای طراحی فرانت اند سایت نیاز است تا از زبان های برنامه نویسی مشخصی استفاده کرد. از مهم ترین زبان های برنامه نویسی وب سایت که در بخش فرانت اند از آن ها استفاده می شود، می توان به
  • زبان HTML
  • زبان Css
  • جاوا اسکریپت
اشاره کرد.

زبان HTML

از مهم ترین زبان های برنامه نویسی که می توان در طراحی فرانت اند سایت از آن استفاده کرد، این زبان است. البته ناگفته نماند از نظر برنامه نویسان HTML یک زبان برنامه نویسی نیست و یک زبان نشانه گذاری است. این زبان در سال 1989 خلق شد. اولین قدم برای ورود به دنیای برنامه نویسی را می توان یادگیری این زبان نشانه گذاری دانست.

زبان Css، دیگر زبان برنامه نویسی فرانت اند

از دیگر زبان های برنامه نویسی که می توان در طراحی صفحات فرانت اند سایت از آن ها استفاده کرد، این زبان است. معمولا برای زیبایی بخشیدن به المان هایی که در سایت قرار دارد، برنامه نویس باید از این نوع زبان استفاده کند. این زبان در سال 1996 ساخته شد و تا امروز دائما دچار تغییر و تحولات بسیار زیادی شده است. تسلط داشتن به این زبان برنامه نویسی نیز به برنامه نویسان در هنگام طراحی صفحات مختلف سایت کمک بسیار زیادی را می کند.

زبان جاوا اسکریپت

زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت یکی دیگر از زبان های برنامه نویسی محبوب و پر طرفدار به حساب می آید. تقریبا 97 درصد سایت های معتبر دنیا از این زبان برنامه نویسی برای طراحی قسمت فرانت اند سایت، استفاده کرده اند. همین موضوع می تواند بیان گر اهمیتی که این زبان برنامه نویسی دارد، باشد. مزیتی که زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت دارد در این است که در هر لحظه امکان دسترسی به کتابخانه ها و فریم ورک های آن وجود دارد. بسیاری از افراد زبان برنامه نویسی جاوا و جاوا اسکریپت را یکی می دانند در صورتی که این گونه نیست. زبان برنامه نویسی جاوا یک زبان شی گراست در صورتی که جاوا اسکریپت این گونه نیست.

کدام زبان برنامه نویسی را انتخاب کنیم؟

تا به اینجای مقاله در مورد انواع زبان های برنامه نویسی وب سایت صحبت شد. ممکن است این سوال برایتان به وجود آید که کدام زبان برنامه نویسی نسبت به دیگری برتری دارد؟ در پاسخ باید بگوییم هیچ کدام از آن ها نسبت به دیگری برتری ندارند. انتخاب این موضوع بر عهده برنامه نویس است. اگر در این زمینه تخصصی ندارید، پیشنهاد می کنیم انتخاب زبان برنامه نویسی برای طراحی بک اند و فرانت اند سایت را بر عهده طراح سایت خود بسپارید. برنامه نویس با توجه به هدفی که از طراحی وب سایت دارد این موضوع را مشخص می کند. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید و توانسته باشید در خصوص این موضوع اطلاعات مفیدی را به دست آورید.  
اشتراک گذاری :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد، لطفا تمامی کادرها را به دقت پر کنید.

مقالات

Articles
معرفی الگوریتم های سئو گوگل و اهمیت آن

الگوریتم های سئو گوگل به عنوان یکی از مهم ترین فناوری ها و قوانین جستجو مورد توجه قرار می‌گیرند. این […]

آشنایی با انواع زبان های برنامه نویسی وب سایت

گسترش اینترنت باعث شده تا بسیاری از افراد به دنبال داشتن یک سایت باشند. همین مورد سبب شده تا شغل […]

بازاریابی عصبی چیست؟

آیا تاکنون دوست داشته اید، دنیا را از دید دیگران ببینید؟ آیا تاکنون دوست داشته اید طرز فکر دیگران را […]

هوش تجاری ، نقطه عطف موفقیت

حتما از دیدن هوش تجاری بسیاری از افراد موفق متعجب شده اید و به دنبال دانستن این موضوع هستید که […]

لندینگ پیج، عامل موفقیت سایت شما

داشتن سایت این روزها به یکی از الزامات 99 درصد کسب و کارها تبدیل شده است. به دلیل پیشرفت فراتر […]

تحقیقات بازار یا خون در رگ های کسب و کار

تاکنون از خود این سوال را پرسیده اید که چرا برخی از افراد در حوزه فروش موفق هستند اما برخی […]

سئو سایت پزشکی

یکی از مهم ترین ویژگی های سئو سایت پزشکی، جذب مخاطب و دیده شدن سایت است. بهترین روش بهینه سازی […]

الگوریتم های مهم اینستاگرام برای پیشرفت کاری و بازاریابی حرفه ای

هر یک از اپلیکیشن ها، شبکه های اجتماعی و نرم افزارها برای اینکه بتوانند خدمات مفیدی را در راستای پیشرفت […]

طراحی سایت پزشکی و اهمیت آن

پیشرفت تکنولوژی سبب شده است، طراحی مشاغل و کسب و کارها به طور گسترده‌ای افزایش یابد. به همین دلیل وب‌سایت […]

تعریف و اهمیت crm

واژه Crm کوتاه شده عبارت Customer Relationship Management می باشد. معنی تحت الفظی این عبارت، مدیریت ارتباط با مشتری است. […]

در تماس باشید