خانه   /   مقالات   /   وردپرس چیست؟
radasa 2022-06-01 40view 0 comment

وردپرس چیست؟

اگر از آن دسته افرادی هستید که به فعالیت در عرصه طراحی سایت علاقه دارید، شک نداریم که حداقل چند باری نام وردپرس به گوشتان خورده است. شاید هم مبتدی نبوده و اطلاعاتی در این زمینه داشته باشید. به هر حال ما مبنا را بر این می گذاریم که شما هیچ اطلاعی از این سیستمِ مدیریتِ محتوایِ محبوب ندارید. صفر کیلومترِ صفر کیلومتر! از آن دسته آدم های پیگیری که در به در به دنبال مطالبی مفید در این رابطه می گردند تا حرفی برای گفتن داشته باشند! پس تا پایان با ما همراه باشید که این مطلب همه آن چیزی است که برای آشنایی با وردپرس نیاز دارید. یادگیری صد درصد تضمینی! البته ترجیح می دهیم به جای آن که یک راست برویم سر معرفی وردپرس و ویژگی های آن، کمی از سیستم مدیریت محتوا و خوبی هایش برایتان بگوییم. سپس می رویم سراغ اصل مطلب و آشنایی با وردپرس محبوب!

وردپرس

 

پیش نیازهای آشنایی با وردپرس؛ مختصر اما مفید!

همه چیز زیر سر CMS است!

آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که مردم با چه هدفی به  طراحی سایت روی می آورند؟! خُب معلوم است دیگر. مردم سایت راه اندازی می کنند تا محتواهای دیجیتالی همچون متن، عکس، ویدئو، فایل صوتی یا هر فایلی با هر فرمت دیگری را در آن منتشر کنند. فکر کرده اید انتشار این محتواهای دیجیتالی به همین راحتی ها است؟! مسلما نه. این افراد باید محتوای دیجیتالی را با هزار زحمت بسازند، آن را مدیریت کنند، اصلاح کنند، ویرایش کنند و در نهایت منتشر کنند. یعنی محتواهای دیجیتالی موجود در سایت های مختلف که من و شما اغلب سَر سَری از کنارشان رد می شویم، این مسیر طولانی را تا رسیدن به مرحله انتشار پیموده اند! تمام مراحلی که از آن ها نام بردیم، توسط یک نرم افزار تحت وب به نام سیستم یا سامانه مدیریت محتوا یا به اختصار CMS انجام می شوند. ما در مجموعه آسابرند خدمات تبلیغات پزشکان خود را با وردپرس انجام میدهیم. اکنون که به طور مختصر اما مفید با سیستم مدیریت محتوا آشنا شدیم، وقت آن فرا رسیده است که به بحث درباره وردپرس و مباحث مهم پیرامون آن بپردازیم. با ما همراه باشید. وردپرس چیست

آشنایی با وردپرس و ویژگی های کلیدی آن

بگذارید ابتدا یک تعریف کامل اما ساده از وردپرس را برای مبتدیان این حوزه ارائه دهیم. وردپرس یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوای سایت ساز است. شما با استفاده از این سیستم می توانید انواع مختلفی از وب سایت و وبلاگ را راه اندازی نمایید. انعطاف بالای این سیستم آن را به گزینه ای ایده آل برای راه اندازی هر نوع وب سایتی تبدیل کرده است. حالا نوبت حرفه ای ترها است! اگر بخواهیم وردپرس را برای این دسته از افراد تعریف کنیم، باید بگوییم: وردپرس که در دسته سیستم های مدیریت محتوا قرار می گیرد، یک سایت ساز متن باز و رایگان تحت وب می باشد. جالب است بدانید که رایگان و متن باز بودن این سیستم پای آن را به جمع نرم افزارهای دنیای آزاد باز کرده است. آیا متوجه منظور اصلی ما شدید؟! منظورمان این است که اگر دستی در کد نویسی و برنامه نویسی دارید، شرایط برای انجام هر نوع شخصی سازی بر روی وردپرس برای شما مهیا است. مستقیم تر بخواهیم بگوییم؛ شما می توانید خیلی ساده و سریع و بدون نیاز به صرف هزینه سایت دلخواهتان را با استفاده از وردپرس طراحی و پیاده سازی کنید! گفتنی است که سیستم­های مدیریت محتوای متعدد و متنوعِ رایگانی در دسترس هستند که کاربران می توانند آن ها را در راستای انتشار محتواهای دیجیتالی خود مورد استفاده قرار دهند. اما در این میان وردپرس از همه محبوب تر و پر طرفدارتر است. حتما می پرسید مگر این سیستم مدیریت محتوا چه ویژگی هایی دارد که همه به خاطرش سر و دست می شکنند؟ خدمتتان عرض خواهیم کرد!

آنچه خوبان همه دارند، وردپرس تنها دارد!

رابطه عالی با موتورهای جستجو!

از رابطه عالی میان وردپرس و موتورهای جستجو هر چه بگوییم، کم گفته ایم! گویی مت مولنوگ در سال 2003 میلادی تمام وقتش را صرف طراحی و کدنویسی سیستم مدیریت محتوایی کرده است که برای موتورهای جستجویی همچون گوگل بهینه سازی شده باشد! بنابراین اگر از عملکرد بی نظیر وردپرس از نظر سئو سایت برای موتورهای جستجو چشم پوشی کنیم، بی انصافی کرده ایم. از این منظر این سیستم مدیریت محتوا گزینه ای عالی برای راه اندازی وب سایت است.  

امنیت زبانزد و بی نظیر

یکی از مهم ترین مسائلی که پس از راه اندازی وب سایت و یا نرم افزارهای مختلف نمود پیدا می کند، مسئله امنیت است. امنیت وب سایت یا نرم افزار باید به گونه ای باشد که هکرهای مبتدی و حرفه ای امیدی به نفوذ در آن نداشته باشند. بدون شک وردپرس نیز از این قاعده مستثنی نیست. سازندگان این سیستم مدیریت محتوا در هر بار به روز رسانی آن اقدام به بررسی موارد امنیتی و راه های احتمالی نفوذ هکرها می نمایند تا بدین ترتیب بتوانند دست این افراد را از ورود به سیستم کوتاه کنند! البته فراموش نکنید که به هیچ وجه نمی توان امنیت را در دنیای وب به طور صد درصد تضمین کرد. حتی اگر بسته نرم افزاری شما کاملا ایمن و غیر قابل نفوذ باشد، ممکن است هکرها راه دیگری را برای ورود به سیستم پیدا کنند. راهی همچون هاست نامناسبی که برای سیستم خریداری کرده اید و فکرش را هم نمی کردید که یک روز از همان جا ضربه بخورید!

پشتیبانی وردپرس و فراوانی آن در وب فارسی

وردپرس نیز همچون سایر سیستم های مدیریت محتوایی که همه ما کم و بیش با آن ها آشنایی داریم، از سایت پشتیبان رسمی برخوردار است. آن هم نه یکی، بلکه دو تا! شما به عنوان یکی از علاقه مندان به وردپرس می توانید به یکی از دو آدرس wp-persian.com و wordpress.org مراجعه نموده و مشکلات و نیازهای خود را با کاربران حاضر در این سایت در میان بگذارید. بی شک پاسخ های جامع و کمک کننده ای دریافت خواهید کرد. فراوانی منابع در وب فارسی از دیگر ویژگی های منحصر به فرد وردپرس است. کافی است نام این سیستم مدیریت محتوا را در موتورهای جستجو سرچ کنید. در کمتر از چند ثانیه با حجم بی نظیری از منابع متعدد، متنوع و کاربردی رو به رو می شوید. از این بهتر چه می خواهید؟!  

برخورداری از توابع بی نظیر

وردپرس دربردارنده افزونه ها و قالب هایی است که امکان نمای پویای اطلاعات در سایت را فراهم می سازند. حتما می پرسید منظور از توابع چیست؟ جالب و در عین حال لازم است بدانید که منظور از توابع در این سیستم مجموعه ای از کدهای برنامه نویسی پی اچ پی است که امکان نمایش پویا را فراهم می سازند. حال شاید این سوال ذهنتان را به خود درگیر کرده باشد که اطلاعات پویا چه اطلاعاتی هستند؟ منظور از اطلاعات پویا اطلاعات موجود در پایگاه داده وردپرس است. از جمله مهم ترین این اطلاعات پویا می توان به محتوا نوشته و برچسب و دسته بندی آن اشاره کرد. شما می توانید تابع مربوط به هر یک از این اطلاعات را در قالب و یا افزونه وردپرس فراخوانی کرده و در سایت به نمایش بگذارید. گفتنی است که اکثر توابع این سیستم مدیریت محتوا به صورت پیش فرض موجود هستند. با این حال کاربرانی که دستی در کد نوشتن دارند، می توانند نسبت به ساخت توابع جدید و استفاده از آن ها اقدام نمایند. نور علی نور!  

وردپرس؛ بله یا خیر؟!

اگر به آن دسته از افرادی تعلق دارید که در استفاده از این سیستم مدیریت محتوای محبوب دچار شک و تردید شده اید، باید خدمتتان عرض کنیم که شکتان بی جا است. برای قانع شدن ما هیچ پیشنهادی بهتر از مقایسه سایت های استفاده کننده از این سیستم سراغ نداریم. پس همین حالا دست به کار شده و سری به وب سایت های بزرگ و معتبری همچون بلک بری، جی زی و دیجیکالامگ بزنید. آن وقت است که متوجه خواهید شد این همه محبوبیت و معروفیت وردپرس بی دلیل نبوده و نیست! برای دانلود ورپرس فارسی میتوانید از این لینک استفاده کنید  
اشتراک گذاری :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد، لطفا تمامی کادرها را به دقت پر کنید.

مقالات

Articles
معرفی الگوریتم های سئو گوگل و اهمیت آن

الگوریتم های سئو گوگل به عنوان یکی از مهم ترین فناوری ها و قوانین جستجو مورد توجه قرار می‌گیرند. این […]

آشنایی با انواع زبان های برنامه نویسی وب سایت

گسترش اینترنت باعث شده تا بسیاری از افراد به دنبال داشتن یک سایت باشند. همین مورد سبب شده تا شغل […]

بازاریابی عصبی چیست؟

آیا تاکنون دوست داشته اید، دنیا را از دید دیگران ببینید؟ آیا تاکنون دوست داشته اید طرز فکر دیگران را […]

هوش تجاری ، نقطه عطف موفقیت

حتما از دیدن هوش تجاری بسیاری از افراد موفق متعجب شده اید و به دنبال دانستن این موضوع هستید که […]

لندینگ پیج، عامل موفقیت سایت شما

داشتن سایت این روزها به یکی از الزامات 99 درصد کسب و کارها تبدیل شده است. به دلیل پیشرفت فراتر […]

تحقیقات بازار یا خون در رگ های کسب و کار

تاکنون از خود این سوال را پرسیده اید که چرا برخی از افراد در حوزه فروش موفق هستند اما برخی […]

سئو سایت پزشکی

یکی از مهم ترین ویژگی های سئو سایت پزشکی، جذب مخاطب و دیده شدن سایت است. بهترین روش بهینه سازی […]

الگوریتم های مهم اینستاگرام برای پیشرفت کاری و بازاریابی حرفه ای

هر یک از اپلیکیشن ها، شبکه های اجتماعی و نرم افزارها برای اینکه بتوانند خدمات مفیدی را در راستای پیشرفت […]

طراحی سایت پزشکی و اهمیت آن

پیشرفت تکنولوژی سبب شده است، طراحی مشاغل و کسب و کارها به طور گسترده‌ای افزایش یابد. به همین دلیل وب‌سایت […]

تعریف و اهمیت crm

واژه Crm کوتاه شده عبارت Customer Relationship Management می باشد. معنی تحت الفظی این عبارت، مدیریت ارتباط با مشتری است. […]

در تماس باشید